Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre generalitati medicale, referate medicinaAPARATUL LOCOMOTORAvand 230 de articulatii, fiecare om este expus pericolului de pierdere a mobilitatii. La inceput se aud pocnituri, trosnituri, scartaituri, apoi apar durerile si in final articulatiile nu mai functioneaza normal. Daca ati observat ca articulatiile au inceput sa produca sunete specifice, grabiti-va sa luati masuri. Renuntati cat mai repede la alcool, la fumat, la o alimentatie imbelsugata, la folosirea produselor ce contin cofeina, precum si la medicatia hormonala. De asemenea, trebuie sa renuntati la ciorbele cu carne, la consumul de ficat, carne prajita, icre, peste gras, fasole, grasimi, piper si alte condimente.

Medicii au observat ca durerile devin mai slabe daca bolnavul consuma multe fructe, legume, zarzavaturi, orez, orz, ciorba de peste. Un efect bun da consumarea sucurilor de morcov, sfecla, castraveti si varza, precum si compoturile de mere. 3-4 mere se taie, se introduc in apa clocotita si se fierb 10 min. la foc mic, sub capac. Se bea cald, de cateva ori pe zi.


Produsele de mai sus nu permit acumularea acidului uric in articulatii si inflamarea lor.

Pentru supraponderali e necesara scaderea in greutate, excluderea alergarii, sariturilor si supraracirii. Chiar daca miscarile provoaca dureri, trebuie folosita miscarea ca pe o metoda de Tratament. Imobilitatea distruge articulatiile bolnave.

Atentie! Se recomanda ca in alimentatia bolnavilor cu astfel de afectiuni sa se foloseasca apa distilata, folosita, de asemenea, la prepararea ceaiurilor, sucurilor, etc.

Medicina populara propune numeroase retete pentru ameliorarea sau chiar inlaturarea durerilor provocate de artroze, artrite, osteoporoza, osteomielita.
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente