Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre bolile sangelui, colesterolul, diabetul si Tratamente si retete neturiste pentru sanatateSINDROAME HEMORAGICE PRIN TULBURARI TROMBOCITARE


Tulburarile trombocitare care pot duce la sindroame hemoragice constau fie in scaderea numarului trombocitelor (trombocitopenie sau purpura trombocitopenica), fie in insuficienta functionala a trombocitelor (trombopatii).

Trombopatiile sunt sindroame hemoragice asemanatoare trombocitopeniilor, dar in care numarul trombocitelor este normal.

Cea mai cunoscuta este trombastenia hemoragica - boala congenitala care apare la copiii cu antecedente familiale hemoragice.

Se deosebeste de purpura trombocitopenica prin numarul normal al trombocitelor. Sangerarile apar din copilarie, timpul de sangerare si cel de coagu­lare inregistrand valori normale. Retractia cheagului este insa intarziata, defectul constand in insuficienta functionala a trombocitelor.
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente