Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre aparatul digestiv cu bolile si remediile medicale si naturisteSTIMULANTE ALE SECRETIILOR DIGESTIVEAlcoolul etilic, in solutie de 5 - 10%, folosit ca pranz de proba; cofeina (nu se administreaza bolnavilor cu hipersecretie gastrica); histamina, fiole de 1 ml (1 mg) este folositoare pentru studierea chimismului gastric; substantele amare stimuleaza, prin gustul lor amar, apetitul si secretia gastrica (Tinctura amara si Hecogen).     

 
Substituente ale secretiilor digestive. Acestea sunt substante folosite in boli gastrice sau pancreatice insotite de insuficienta secretorie digestiva: acidul clorhidric, diluat in solutie de 10% (2 - 4 ml) in timpul meselor; pepsina, in asociere cu HC1 se gaseste in preparatul Acidopeps (1-3 comprimate de 3 ori/zi, inainte sau in timpul meselor); thfermentul contine tripsina, lipaza si amilaza (3 - 6 drajeuri/zi); Cotazym- forte (1-2 drajeuri in timpul meselor) si Festalul (1-2 drajeuri de 3 ori/zi) - preparat asemanator, Digestal. Alte preparate: Nutrizim etc.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente