Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentele si foloasele lor terapeutice  OUL


Este un aliment deosebit de valoros pentru alimentatie, datorita bogatiei sale in factori nutritivi indispensabili. in dietetica este de nepretuit. De aici s-a ajuns la denumirea lui de "aliment medicament".

Contine proteine de mare valoare biologica, grasimi concentrate in galbenus, vitamine si saruri minerale. Glu­cidele sunt reduse. Un inconvenient este cantitatea crescuta de colesterol (galbenus).

Datorita bogatiei sale in factori nutritivi cu valoare ridicata este foarte valoros pentru copii, convalescenti, denutriti, anemici. Proaspat se poate consuma chiar si crud.

Este de preferat dieta cu oua fierte moi.

Cand oul se invecheste isi pierde calitatile nutritive si poate deveni chiar nociv. f3d383fn26gtt

 

 

 
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente