Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre dieta regim, Informatii si sfaturi despre cura de slabire, regim, dieta si programe de slabire, grasimi,gras,obez, obezitate,sfaturi,calorii,caloric,continut,silueta,kilograme,exces,sedentarism InformatiiREGIMUL HIPOCALORIC


Se foloseste in unele boli digestive, cardiovascu­lare si in special in obezitate. Forma cea mai cunoscuta consta in zile de fructe sau de legume care se administreaza fie ca atare, fie sub forma de sucuri naturale.

Dieta se poate mentine numai cateva zile. In practica se recomanda 1 kg mere (400 calorii/ zi) sau 1200 g fragi (310 calorii) sau 1,51 suc proaspat de rosii sau de citrice. Se mai foloseste dieta prin zile de lapte (11 lapte egal 6-800 calorii cu proteine de valoare biologica mare). In caz de toleranta redusa se amesteca laptele cu ceai sau carbonat de calciu (1 lingurita la 250 g lapte). In regimul de 1000-1200 calorii pe zi se pot consuma la discretie legume cu putine glucide.

Sunt interzise insa zaharul, dulciurile, prajiturile, pastele fainoase, sosurile, carnea grasa, fructele oleaginoase, strugurii, prunele etc.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente