Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre aparatul locomotor boli, bolile aparatului locomotor cum ar fi: reumatism, reomatismul, antiinflamator si anestezic în osteoartroze, osteoporoze, scleroza, referatSTARILE TERMINALEMoartea este un fenomen implacabil, obligatoriu. Prin prelungirea sperantei de viata, astazi, moartea este mai putin prezenta in viata cotidiana.

Exista o tendinta nemarturisita, tot mai frecventa, de a indeparta moartea din familie, de a o muta in institutii medicale. Oricare ar fi situatia, Tratamentul muribundului, nu va fi sus­pendat, pana in ultimul moment. Medicul si cadrele auxiliare au obligatia morala sa nu-si schimbe conduita in fata muribundului. Trebuie sa fie asigurate acestuia ne­voile fundamentale de confort, igiena, hrana, respiratie etc., nevoile specifice (de pilda combaterea durerii), dar si nevoile personale (prezenta umana, comunicarea).

Este bine ca exitusul sa se petreaca in familie, sa se combata tendinta de "a scoate moartea din casa", transferand-o in spital .. Obligatia medicului si a asistentelor este de a sustine psihologic bolnavul si familia pAnfi Iu sfarsii, de a asigura toate ingrijirile necesare (combaterea durerii, hidratarea eoreclfl, ingrijirea cavitatii bucale, ingrijirile fundamentale - igiena, nevoile sflncteriene, alimentatii si altele). Nu se vor omite nevoile si preferintele personale, dorintele bolnavului de a-si vedea rudele, prietenii sau preotul. Intotdeauna prezenta umana trebuie sa fie permanenta.


Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente