Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre intoxicatii , Intoxicatiile alimentare, si metode de prevenire si tratare a intoxicatiilor, referat despre intoxicatia alimentaraIntoxicatia Cu DIAZEPAM

Sinonime: Valium, Seduxen etc.

Proprietati fizice: pulbere cristalina, alba, insolubila in apa, solubila in solventi organici. Identificare: prin spectrul in U.V., metode colorimetrice, cromatografie din corpul delict, continutul gastric si din sange.

Fiziopatologie: este depresor al sistemului nervos central, actionand mai ales asupra substantei reticulate, nucleilortalamo-hipotalamici si asupra maduvei spinarii.


Simptomatologie: asemanatoare cu cea din intoxicatia barbiturica, dar mult mai putin dramatica. Manifestarile cardio-respiratorii sunt foarte discrete, cel mai frecvent absente.

Tratament: nu exista antidot specific.

- Vezi "Intoxicatia acuta cu barbiturice".


Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente