Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre radiologie Echipamente electrice, radiologie conventionala, pediatrica, etcRONTGENTERAPIA
Razele Rontgen, traversand materia vie, cedeaza o parte din energia lor, tesutu­rilor normale si patologice, provocand reactii biologice importante - atat locale, cat si generale, de aparare.

Razele Rontgen sunt folosite in Tratamentul multor afectiuni inflamatorii si can­ceroase.

Rontgenterapia antiinflamatorie foloseste doze mici, care au rolul sa franeze evolutia procesului patologic sau sa echilibreze functia alterata a unui organ.

Aplicata precoce, ea duce in majoritatea cazurilor la vindecare completa. Fu­runculele, mastitele, afectiunile inflamatorii ale dintilor, panaritiul etc. beneficiaza in orice stadiu de roentgenterapie, care este din ce in ce mai mult folosita, mai ales in ultima vreme, cand actiunea antibioticelor a scazut simtitor.

Rontgenterapia antitumorala (oncologica), foloseste doze mari, care au rolul de a distruge tesutul canceros.

In prezent, razele Rontgen sunt din ce in ce mai mult inlocuite in Tratamentele oncologice, cu alte forme de energie mai puternice (de exemplu, gammaterapia), cu rezultate mult mai bune.


Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente