Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
Meniu dieta regim
 Regimul Lacto Ovo Vegetarian
 Regimul Din Diabetul Zaharat
 Regimul Din Obezitate
 Regimul Din Dislipidemii Hiperlipoproteinemii
 Regimul Din Ulcerul Gastro Duodenal
 Actiunea Alimentelor Asupra Secretiei Gastrice
 Regimul In Bolile Ficatului Sl Cailor Biliare
 Regimul In Hipertensiunea Arteriala
 Regimul Hipercaloric
 Regimul Hipolipidic
 Regimul Vegetarian
 Regimul In Ateroscleroza
 Regimul Hipocaloric
 Regimul Acidifiant
 Regimul Hiperprotidic
 Regimul Lactat
 Cura De Fructe
 Regimul De Cruditati
 Regimul Alcalinizant
 Dieta Hidrica
 Dieta Potasica
 Regimul Hiposodat
 Regimul Hipersodat

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre dieta regim, Informatii si sfaturi despre cura de slabire, regim, dieta si programe de slabire, grasimi,gras,obez, obezitate,sfaturi,calorii,caloric,continut,silueta,kilograme,exces,sedentarism Informatii

REGIMUL HIPERCALORICNu este acelasi lucru cu excesul alimentar in care se consuma cantitati mari de alimente fara indicatie, putand duce la complicatii severe.

Regimul hipercaloric este o dieta cu indicatii precise: toate formele de de nutritie (diaree cronica, supuratii, albuminurii, stari febrile prelungite, glicozurii, hipertiroidism, neoplasme, tuberculoze), in munci grele, perioada de crestere, sar­cina sau lactatie. Acest regim regenereaza tesuturile, restabileste metabolismul normal si completeaza pierderile. Se individualizeaza suplimentul caloric, se men­tine echilibrul intre componentele ratiei (proteine, lipide, glucide). Regimurile vor fi variate, se va tine cont de preferintele bolnavului, se vor folosi condimente neiritante, iar mesele vor fi vii si frecvente. Nu sunt permise exagerarile.

Ratia hipercalorica se va realiza in special pe seama glucidelor si grasimilor (fainoase combinate cu dulciuri, dulceata, miere, undelemn, unt etc).

http://www.mediculmeu.com/dieta-nutritie/rolul-sucurilor-de-fructe/index.php

http://www.mediculmeu.com/dieta-nutritie/vitamine-si-minerale/index.php


Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente